Hyödyllistä Tietoa Iso-Britannia

 

DW – Damage Waiver

Enterprise Rent-A-Car tarjoaa vahinkoturvaa (DW), joka vähentää Enterprise-ajoneuvon vahinkoihin ja/tai varkauteen liittyviä kustannuksia vuokrasopimuksen sääntöjen ja ehtojen mukaisesti. Vahinko- ja varkausvastuu on ajoneuvon täysi arvo. Vahinkoturva voi olla pakollinen ja kuulua mukaan hintaan. Asiakkaat, jotka voivat tarjota riippumattoman ja varmennetun vakuutuksen Enterprise-ajoneuvon vahinkoja ja varkautta vastaan, saattavat voida kieltäytyä ottamasta DW:tä.

Yleistä

Lisäkuljettajia koskeva käytäntö

Jokaisesta ylimääräisestä valtuutetusta kuljettajasta peritään ylimääräinen 10,00 GBP:n maksu päivältä, mukaan lukien avio- ja avopuolisot.

Ikävaatimukset

Kaikkien kuljettajien tulee olla vähintään 25-vuotiaita. 25–29-vuotiaat voivat vuokrata enintään luokan F ajoneuvoja, minitila-autoja kaikkia pakettiautoja. Kuljettajan tulee olla vähintään 30-vuotias voidakseen vuokraa täysikokoisia tila-autoja, premium-autoja ja nelivetoja.

Vuokraajaa koskevat vaatimukset

Kaikkien kuljettajien, mukaan lukien vuokraaja ja lisäkuljettajat, tulee esittää voimassa oleva ajokortti vuokrahetkellä. Ensisijaisen vuokraajan on lisäksi esitettävä kaksi osoitetodistusta ja ylimääräinen kuvallinen henkilökortti, joka voi olla passi tai hänen nimellään myönnetty luottokortti. Osoitetodistuksen, joka voi olla julkisten palvelujen lasku, luottokorttilasku tai tiliote, on oltava enintään kolme kuukautta vanha.

Moniosaisten ajokorttien haltijoiden on esitettävä kaikki ajokortin osat. Kansainvälinen ajokortti edellytetään kaikilta EU:n ulkopuolisen ajokortin haltijoilta.

Ylimääräinen henkilökortti tai muu henkilöllisyystarkastus voidaan pyytää harkinnan mukaan. Tällaisia voivat olla henkilöllisyystarkistus ulkoisilta kumppaneilta, jotka voivat tarkistaa tiedot tietokannoista, joihin heillä on pääsy.

Maksukorttikäytäntö

Hyväksyttyjä maksukortteja ovat ainoastaan Switch, Maestro ja Delta. Tämä haaratoimisto ei hyväksy Electron- ja Solo-kortteja.

Ellei tiliehdoissa toisin vaadita, vuokraajan pitää maksaa vuokramaksu kokonaisuudessaan sekä 300 £ etumaksu vuokrahetkellä käyttämällä omalla nimellään olevaa luotto- tai maksukorttia. Vuokraajan tulee sitten jatkaa lisävuokramaksujen maksamista etukäteen ja ylläpitää 300 £ etumaksua koko vuokra-ajan. Kaikki hinnat on ilmoitettu Englannin puntina.