American Airlines

Airplane taking off

Ohjelman edut

AAdvantage®-jäsenet saavat 50 mailipistettä per vuokrauspäivä kaikista ehdot täyttävistä ja maksetuista autonvuokrauskerroista ohjelmaan osallistuvista Alamo®-toimipisteistä.

Ehdot & Säännöt:

Mailipisteiden saamiseen ei tarvita lentoa. Kanta-asiakkaan mailien saamiseksi autoa vuokrattaessa on esitettävä American Airlines AAdvantage -ohjelman numero. Mailipisteitä saa autonvuokrauksesta ohjelmaan osallistuvista Alamo-toimipisteistä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa ja Karibialla. Kierto- tai valmismatkoihin sisältyvät vuokraukset ja ilmaiset vuokraukset eivät oikeuta mailipisteisiin. Alamo perii Frequent Flyer Tax Recoupment Surcharge -lisämaksun, jonka tarkoituksena on kattaa liittovaltion verokustannus vuokraushetkellä myönnetyistä maileista.

American Airlines pidättää oikeuden muuttaa AAdvantage-ohjelman sääntöjä, määräyksiä, matkapalkintoja ja erikoistarjouksia milloin tahansa ilmoittamatta asiasta, sekä lopettaa AAdvantage-ohjelman kuuden kuukauden varoitusajalla. Kyseiset muutokset voivat vaikuttaa mahdollisuuteen käyttää jäsenelle kertyneitä mailipisteitä tai luottoja. Jäsenet eivät ehkä aina saa kaikkia tarjottuja palkintoja tai pysty käyttämään etuja kaikkiin matkakohteisiin tai kaikilla lennoilla. AAdvantage-matkapalkintoihin, mailien kertymiseen ja erikoistarjouksiin sovelletaan lakisääteisiä määräyksiä. American Airlines ei vastaa muiden ohjelmaan osallistuvien yhtiöiden tuotteista tai palveluista. Lisätietoja AAdvantage-ohjelmasta on sivustossa www.aa.com/aadvantage. American Airlines ja AAdvantage ovat American Airlines, Inc.:n tuotemerkkejä.

American Airlines AAdvantage logo

Miksi Alamo Rent A Car?

  • Luotettava tuote ja yli 40 vuoden kokemus
  • Ilmainen 24 tunnin tiepalvelu sisältyy hintaan
  • Ei piilotettuja luottokortti- tai lisämaksuja
  • Kilpailukykyiset "Fully inclusive" hinnat
  • Palkittu asiakaspalvelu
  • Ei peruutusmaksuja
  • Yli miljoona autoa Pohjois-Amerikassa