Tietoja Alamosta

Vuonna 1974 Alamo aloitti toimintansa neljässä toimipisteessä Floridassa. Ajoneuvokantaan kuului tuhat autoa. Yhtiö kasvoi varovaisesti toimintansa alkuvuosien aikana, mutta 1980-luvun puolivälissä se tunnustettiin jo Yhdysvaltojen johtavaksi autonvuokrausyritykseksi, joka kehitti uusia konsepteja ja käytti vuokrauksen vauhdittamiseen huipputekniikkaa.

Vuonna 1988 alkoi yhtiön kunnianhimoinen laajentumisohjelma Eurooppaan ja muualle maailmaan, kun Alamo's International Operations -osasto perustettiin. Tätä merkittävää askelta yrityksen kehittämisessä juhlistettiin avaamalla toimipisteet Lontoon Gatwick- ja Heathrow-lentokentille.

Vuonna 1994 avattiin toimipisteet Frankfurtin, Münchenin ja Brysselin lentoasemille. Laajentumista jatkettiin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Lisäksi yhtiö osti enemmistöosuuden saksalaisesta Autohansasta.

Vuonna 1995 Alamo laajeni Kreikkaan ja Portugaliin ja avasi ensimmäiset kanadalaiset autonvuokrauspisteensä Montrealiin ja Vancouveriin.

Alamon toimintasäde on kasvanut jatkuvasti. Yhtiöllä on nykyään yli 180 000 ajoneuvoa, jotka palvelevat yli 15 miljoonaa matkailijaa vuosittain 293 toimipisteessä Yhdysvalloissa ja Kanadassa ja vähintään 955 toimipisteessä Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Karibialla, Etelä-Afrikassa ja Australiassa.