Autonvuokraus San Francisco

Golden Gate Bridge San Francisco, California

Ilmainen lisäkuljettaja vuokratessasi auton San Franciscon konferenssikeskuksessa

Jaa ajokokemus ilmainen lisäkuljettaja -erikoistarjouksemme avulla, kun vierailet San Franciscon konferenssikeskuksessa.

San Franciscossa vierailevat voivat noutaa Alamon vuokra-auton SFO konferenssikeskuksesta. Alamo tarjoaa laajan valikoiman edullisia autonvuokraustarjouksia paketteina, jotka sisältävät lisäkuljettajan täysin ilmaiseksi. Tarjoamme myös valittavaksesi laajan valikoiman moderneja ajoneuvoja.

Yksi San Franciscon kuuluisimmista maamerkeistä on Golden Gate -silta ja voit antaa itsellesi ja muulle seurueellesi elämänne muiston ajamalla sen yli. Toinen mielenkiintoinen paikka ajella kaupungissa vieraillessa on Fisherman's Wharf, joka on tärkeimpiä matkailukohteita yli 10 miljoonalla vuosittaisella vierailijallaan. 

Fisherman's Wharfilta on hienot näkymät lahdelle,  siellä on museoita ja matkamuistomyymälöitä, ja tulet huomaamaan, että alueen kalaravintoloissa ruokailu on nautinto. 

Muita paikkoja, joihin saatat haluta ajella autollasi ovat Bay Area Discovery -museo, Six Flags Discovery -museo ja Santa Cruz Beach Boardwalk. 

Voit tyytyväisenä viettää koko päivän Santa Cruz Boardwalkilla, joka sijaitsee San Franciscon ja Montereyn puolivälissä. Kun näet Giant Dipperin, 1920-luvulta peräisin olevan puisen vuoristoradan, olet varmasti tyytyväinen, että teit ajelun Alamo-vuokra-autollasi. Toisaalla Boardwalkilla on Looff-karuselli, joka on peräisin 1900-luvun alkupuolelta.

Palattuasi takaisin kaupunkiin aja alas Embarcaderon rantaan ja käy katsomassa Pier 39:ää. Se on kauppoja kuhiseva paikka, mistä voit ostaa matkamuistoja ja pientä purtavaa, ja sieltä on loistavat näkymät yli San Franciscon lahden. 

Jos haluat oppia jotakin kaupungin merenkulkuhistoriasta, tee retki San Franciscon Maritime National Historical Park - puistoon, missä voit tutustua 1800-luvulta peräisin oleviin laivoihin.

Miksi Alamo Rent A Car?

  • Luotettava tuote ja yli 40 vuoden kokemus
  • Ilmainen 24 tunnin tiepalvelu sisältyy hintaan
  • Ei piilotettuja luottokortti- tai lisämaksuja
  • Kilpailukykyiset "Fully inclusive" hinnat
  • Palkittu asiakaspalvelu
  • Ei peruutusmaksuja
  • Yli miljoona autoa Pohjois-Amerikassa

Welcome to our Special Offers E-mail Programme!

Now that you are on our list, you can expect to receive updates on great car hire rates.
You´re on your way to great savings with Alamo.

Erikoistarjoukset sähköpostiisi

Kirjaudu Special offers -sivuille ja saat ensimmäisenä viimeisimmät uutiset sekä tarjoukset.

Please add your details in the form below.