Autonvuokraus Florida

Florida beach

Ilmainen lisäkuljettaja vuokratessasi auton Floridassa

Jaa ajokokemuksesi Floridassa ilmainen lisäkuljettaja -erikoistarjouksemme avulla.

Kun etsit edullista ja tehokasta autonvuokrauksen ennakkovarauspalvelua USA:n matkaasi varten, et joudu etsimään kauempaa kuin Alamosta. Jos olet valinnut Floridan matkakohteeksesi, tutustu tarjolla oleviin paketteihin – äläkä unohda katsoa ajankohtaisia erikoistarjouksia – ja tee valintasi käyttämällä helppoa online-varauspalvelua.

Jos saavut Floridaan lentoteitse, saapumiskenttäsi määrittää sen, mitä tulet näkemään ja tekemään. Esimerkiksi lentämällä Orlando Internationalin kansainväliselle lentokentälle voit noutaa ilmastoidun vuokra-autosi, ja koska olemme Amerikassa, mieluummin automaatti- kuin manuaalivaihteistolla, ja suunnata tyylikkäästi perhehuveihin Disney World -lomakeskukseen ja sen neljään teemapuistoon, SeaWorldiin tai Universal Orlando -lomakeskukseen. 

Saapuminen Miamin kansainväliselle lentokentälle, Etelä-Floridan suurimmalle matkustajalentokentälle, on paras vaihtoehto, jos haluat matkata Evergladesiin tai Miamin rannoille. Meksikonlahden rannalla sijaitsevalle, USA:n parhaaksi lentokentäksi arvioidulle, Tampan lentokentälle on suoria lentoja Lontoon Gatwickista sekä Kanadasta, Meksikosta ja Cayman-saarilta. Mille tahansa näistä tai lukuisista muista Floridan lentokentistä saavutkin, Alamolla on yksi alan suurimmista ja uusimmista autonvuokrauskannoista, mikä antaa sinulle valinnanvaraa ja luotettavuutta. 

Jossakin vaiheessa matkasi johtaa U.S. Route 1 (US 1) -valtatielle. Tämä suurelta osin nelikaistainen valtatie kulkee 871 km pitkin USA:n itärannikkoa, Atlantin valtamerta seuraillen pohjoisen Georgiasta koko matkan etelän Florida Keysiin asti. Tällä reitillä sijaitsevat ”pakolliset” nähtävyydet, kuten Daytona, Cape Canaveral ja Cocoa Beach, West Palm Beach, Fort Lauderdale sekä Miami

US 1-valtatien eteläisin, noin 160 kilometriä pitkä osa, kulkee veden päällä noin 1 700 saaren muodostamaan Florida Keys -saaristoon. Tämä meren yllä kulkeva valtatie on alun perin rakennettu 1930-luvulla ja kulkee kahta kaksikaistaista betonisiltaa pitkin. Siinä on nelikaistaisia osuuksia, jotka antavat autoilijoille mahdollisuuden ohittaa hitaammin kulkevia ajoneuvoja. Keys tarjoaa erinomaisia mahdollisuuksia kalastukseen, snorklaukseen, retkiin lasipohjaisilla veneillä, purjehdukseen ja pyöräilyyn.

Varaa Alamon vuokra-autosi nyt, niin voit matkustaa rauhallisin mielin.

Miksi Alamo Rent A Car?

  • Luotettava tuote ja yli 40 vuoden kokemus
  • Ilmainen 24 tunnin tiepalvelu sisältyy hintaan
  • Ei piilotettuja luottokortti- tai lisämaksuja
  • Kilpailukykyiset "Fully inclusive" hinnat
  • Palkittu asiakaspalvelu
  • Ei peruutusmaksuja
  • Yli miljoona autoa Pohjois-Amerikassa