Standard of Care

Standard of Care -sitoumus

Toimimme aina Standard of Care -sitoumuksemme mukaisesti.
Lupaamme aina asettaa asiakkaan etusijalle tarjoamalla erinomaista asiakaspalvelua ja vuokraamalla ajoneuvoja, joiden kuntoa ylläpidetään ja joita puhdistetaan tiukkojen laatuvaatimustemme mukaisesti.
Kehitämme jatkuvasti uusia innovaatioita, joiden avulla voimme muokata tulevaisuudesta hieman valoisamman – teemme esimerkiksi kaikkemme sen eteen, että asiakkaamme voivat aina suunnata tien päälle luottavaisin mielin.
Voidaksemme pitää lupauksemme toimipisteemme noudattavat seuraavia käytäntöjä.
 

 


Standard of Care

Complete Clean Pledge

 

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut meille tärkeää. Complete Clean Pledge® -lupauksen avulla nostimme ajoneuvojen ja toimipisteiden siisteystasoa entisestään, jotta asiakkaamme saavat aina erinomaisen vuokrauskokemuksen.

Standard of Care

Kontaktien rajaaminen vuokrausprosessissa

Haluamme, että vuokrausprosessi on asiakkaillemme mahdollisimman intuitiivinen ja helppo. Siksi pyrimme tarjoamaan palvelua tehostavia digityökaluja, jotka hyödyntävät huipputeknologiaa ja vähentävät kohtaamisia – palvelun laadusta silti tinkimättä.

Standard of Care

Ensiluokkainen asiakaspalvelu

Kuunteleminen on avain erinomaiseen asiakaspalveluun. Paneudumme asiakkaidemme tarpeisiin ajan kanssa, jotta voimme tarjota parhaan ratkaisun kaikkiin tilanteisiin. Juuri asiakkaidemme huomioiminen on tehnyt meistä alamme johtavan yrityksen. Asiakkaat valitsevat meidät yhä uudelleen ja uudelleen, koska pyrimme aina tarjoamaan ensiluokkaisen ja asiakkaan tarpeisiin mukautetun kokemuksen.

Vehicle Maintenance and Safety

Ajoneuvon huolto ja turvallisuus

Mikään ei ole tärkeämpää kuin asiakkaidemme turvallisuus. Noudatamme valmistajan antamia renkaiden ja öljyn vaihto-ohjeita, jotta vuokrauskokemus olisi aina turvallinen ja sujuva.

Vehicle Maintenance and Safety

Ajoneuvojen silmämääräinen tarkistus  

Ennen vuokrauksen alkua tarkistamme aina ajoneuvon vielä silmämääräisesti osana Standard of Care -sitoumustamme. Tämä ylimääräinen vaihe sisältää ajoneuvon kunnon dokumentoinnin, joten asiakkaamme voivat suunnata tien päälle luottavaisin mielin.