Autonvuokraus Miami

Miksi Alamo Rent A Car?

 

Luotettava tuote ja yli 40 vuoden kokemus

Ilmainen 24 tunnin tiepalvelu sisältyy hintaan

Ei piilotettuja luottokortti- tai lisämaksuja

Kilpailukykyiset "Fully inclusive" hinnat

Palkittu asiakaspalvelu

Ei peruutusmaksuja

Yli miljoona autoa Pohjois-Amerikassa

Ilmainen lisäkuljettaja vuokratessasi auton Miamissa

 

Jaa ajokokemuksesi Miamissa ilmainen lisäkuljettaja -erikoistarjouksemme avulla.

 

Saadaksesi loistavia Miamin autonvuokraustarjouksia valitse Alamo. Alamo tarjoaa helppoja, edullisia autonvuokrauspaketteja, ja Alamolla on saatavilla runsas valikoima uudenaikaisia autoja. Voit tehdä varauksen verkossa jo ennen lentoasi kotimaasta.

 

Auringonpalvojat, jotka palavat halusta imeä itseensä Floridan aurinkoa, voivat ajella jollekin Miamin kauniista rannoista. Mid Beach, joka yleisemmin tunnetaan nimellä Miami Beach, sijaitsee rannikolla 23. ja 63. katujen välissä. South Beachille pääsee ajamalla pitkin 23. katua, ja North Beachille pitkin 63. katua. 

Käyttämällä Alamon vuokra-autoa voit tutustua koko kaupunkiin. Miamissa ajamisen ei pitäisi tuottaa mitään ongelmia, sillä kaupungin kadut ovat ristikkomuodossa, mikä helpottaa suunnistusta.

 

Tässä kaupungissa on paljon muutakin kuin sen rannat. 152. kadulla on Floridan vanhin ja suurin eläintarha - Zoo Miami – missä vierailijat voivat nähdä yli 1 200 eläintä.

 

Ne, jotka haluavat nauttia piknikistä tai mennä uimaan, voivat ajaa Oleka State -puistoon, joka tarjoaa aktiviteetteja koko perheelle. Koko perhe voi soutaa yhdelle mangrovesaarista tai lapset voivat pitää hauskaa leikkipuistossa.Miamissa on myös “Venetian Pool” DeSoto Boulevardilla. Entinen kalkkikivilouhos muunnettiin uima-altaaksi ja sitä täydennettiin vesiputouksella 1920-luvulla. Lapsille on oma erillinen alue, joten voit olla varma heidän turvallisuudestaan.

 

Miamissa on myös muutamia loistavia museoita. Stanford Drivella on Lowe Art -museo, jossa on vuosisatoja vanhoja veistoksia ja keramiikkaa. Vizcaya-museo ja -puutarhat, jotka sijaitsevat Biscaynen lahdella, käsittävät upean talon, joka on täynnä taideteoksia ja huonekaluja, sekä kauniin 4 hehtaarin puutarhan.

 

Miamissa on paljon tekemistä, näkemistä ja nauttimista, ja paras tapa kokea se kaikki on vuokrata auto Alamolta. Voit käyttää jonkun loistavista Miamin autonvuokraustarjouksista täyttämällä tällä sivulla olevan kaavakkeen.