Circle Icon - Car and Alamo Logo

Autonvuokraus USA

 

Ilmainen lisäkuljettaja vuokratessasi auton USA:ssa

 

Jaa ajokokemuksesi USA:ssa ilmainen lisäkuljettaja -erikoistarjouksemme avulla.

 

Vuokraa auto Alamolta, niin voit ottaa paikkasi niiden lukuisten kokeneiden ja itsenäisten matkailijoiden riveistä, jotka ovat huomanneet, että paras tapa tutkia "aitoa" USA:ta on autolla. Tee varaus tänään, niin hyödyt erittäin edullisesta autonvuokrauksesta ollessasi Pohjois-Amerikassa. USA:n autonvuokraustarjouksemme ovat erittäin kattavia varmistaaksemme, että nautit vierailustasi. Tavoitteemme on tarjota järkevästi hinnoiteltua, joustavasti toimivaa autonvuokrauspalvelua, jotta voit aloittaa elämäsi matkan.

 

Kun olet päättänyt aloituspaikkasi, voit noutaa vuokra-autosi yhdestä monista keskeisistä toimistoistamme, joista useimmat sijaitsevat lähellä valtateiden liittymiä. Alamolla on laaja valikoima toimipisteitä, joista voit noutaa tai jonne voit jättää vuokra-autosi, mukaan lukien kaikkien suurimpien kaupunkien lentokentät. 

Vapaana tiukoista bussi- ja juna-aikatauluista voit hyödyntää erinomaista tieverkostoa, joka kulkee ristiin rastiin 9,6 miljoonaa neliökilometriä laajalla "Lower 48"-alueella, eli 48 osavaltion manner-USA:n alueella. 

 

Harkitse vierailua Manhattanin pilvenpiirtäjillä tai Chicagon kaupunkimaiseman ihailemista Lake Shore Drivelta. Vaihtoehtoisesti voit ehkä käydä suurilla järvillä tai tehdä tästä ikonisen Route 66 -reitin tutkimisen lähtöpisteen – reitti ei enää ole aktiivinen valtatie, mutta kulkee halki seitsemän osavaltion 4 000 kilometriä länteen Tyynenmeren rannikolle Santa Monicaan, Kaliforniaan. 

 

Luonnonihmeitä voit ihailla Yellowstonen kansallispuistossa, maailman aktiivisimmalla geotermisellä alueella. Puiston liki 9 000 neliökilometriä tarjoaa ainakin 300 kuumaa lähdettä, mukaan lukien tunnettu "Old Faithful" eli Vanha uskollinen, sekä runsaasti luontoa, kivettyneitä metsiä, vesiputouksia ja kanjoneita.

 

Mitä tahansa suunnitteletkin, yli 300 kohdetta ja budjetille sopivat autonvuokrauspaketit tekevät Alamosta oivan valinnan halvalle autonvuokraukselle USA:ssa.

Yhdysvaltain suosituimmat autonvuokrauskohteet