Autonvuokraus Orlando

Miksi Alamo Rent A Car?

 

Luotettava tuote ja yli 40 vuoden kokemus

Ilmainen 24 tunnin tiepalvelu sisältyy hintaan

Ei piilotettuja luottokortti- tai lisämaksuja

Kilpailukykyiset "Fully inclusive" hinnat

Palkittu asiakaspalvelu

Ei peruutusmaksuja

Yli miljoona autoa Pohjois-Amerikassa

Ilmainen lisäkuljettaja vuokratessasi auton Orlandossa

 

Jaa ajokokemuksesi ilmainen lisäkuljettaja -erikoistarjouksemme avulla saapuessasi Orlandon kansainväliselle lentokentälle.

 

Alamo tarjoaa upeita vuokrauspaketteja ja halpaa autonvuokrausta Orlandon kansainvälisellä lentokentällä. Vuokraamalla auton meiltä heti lomasi alussa annat itsellesi vapauden nähdä, nauttia ja tehdä enemmän Yhdysvaltojen vierailusi aikana.

 

Iso vetonaula Orlandossa on Discovery Cove. Se sijaitsee kauniissa trooppisessa keitaassa ja viehättää etenkin heitä, jotka haluavat rentoutua Floridan auringossa tai seikkailla hieman – varsinkin jos haluaa uida delfiinien kanssa.

 

Voit myös ajaa Alamo-vuokra-autollasi Walt Disney Worldiin, joka on todellinen ilo niin lapsille, vanhemmille kuin isovanhemmillekin. 

Orlando tarjoaa suurenmoisen loman koko perheelle. Autoretki Lake Eola -puistoon Orlandon keskustassa ihastuttaa kaikkia lomailijoita. Kukilla ja puilla koristellulla alueella on järven rannalla sijaitseva amfiteatteri, ravintoloita ja kahviloilta. Siellä on myös leikkipuisto lapsille. 

 

Toinen paikka, joka hurmaa sekä nuoret että aikuiset, on Epcot-teemapuisto. Se on osa Disney-imperiumia, ja se on tulkinta tulevaisuuden kaupungista, kun taas World Showcase tarjoaa  kosketuksen kulttuureihin eri puolilta maailmaa.

 

Ehdottomasti kiehtova kokemus kaikille ikäryhmille on autoretki WonderWorks -huvikeskukseen International Drivella. Vetonauloja ovat hurrikaani- tai maanjäristyssimulaattorit ja Outta Control -taikashow. 

 

Jos haluat käydä elokuvissa Orlandon vierailullasi, mikset kävisi katsomassa jotain hieman erikoisempaa? Downtown Media Arts -keskus South Magnolia Drive Downtownilla on myös taidegalleria, joka esittelee paikallisten taitelijoiden töitä – ja jos käyt sunnuntai-iltana, siellä on myös elävää musiikkia. 

 

Orlandossa on laaja valikoima erinomaisia, joka maulle ja kukkarolle sopivia ruokapaikkoja. Ja jos haluat yhdistää ateriasi show’hun, kokeile Tuhatta ja yhtä yötä. Vuokra-auton varaaminen Alamolta verkossa Orlandon lomaa varten ei voisi olla helpompaa. Alamolla on suuri valikoima moderneja luotettavia vuokra-autoja elämäsi lomaa varten.