Autonvuokraus Kalifornia

Ilmainen lisäkuljettaja vuokratessasi auton Kaliforniassa

 

Jaa ajo-kokemuksesi Kaliforniassa  ilmainen lisäkuljettaja -erikoistarjouksemme avulla.

 

Suunnitteletko lomaa kaukana kaikesta, aurinkoisessa Kaliforniassa? Anna Alamon auttaa loman suunnittelussa erittäin edullisilla autonvuokraushinnoilla, sopivasti sijaitsevilla noutopisteillä ja kaiken kattavilla vuokrauspaketeilla, ilman piilokuluja, ja kaiken päälle täysin ilmainen lisäkuljettaja. Saavutpa sitten San Franciscon, Los Angelesin tai San Diegon kansainväliselle lentokentälle, autosi on odottamassa sinua.Jos saavut Los Angelesiin, suo itsellesi pari päivää vierailla Hollywoodissa ja Beverly Hillsissä tai Disneylandissa. Aja Malibuun illalliselle, shoppailemaan ja bongailemaan kuuluisuuksia. Löydät lukuisia ravintoloita ja rentoja baareja, joita omistavat ja joissa vierailevat tällä alueella asuvat tähdet. 

Vastaasi tulee myös useita maistiaisia tarjoavia viinitarhoja. Kruisaile Santa Monicaan vieraillaksesi Pier-alueella ja jää kenties katselemaan jotakin ilmaista musiikkitapahtumaa tai elokuvia, ja päätä sitten, haluatko tutkia Huntingdon Beachia - Kalifornian ”surffauskaupunkia”. Sen jälkeen vietä hetki suunnitellen matkaasi pitkin Pacific Highwayta, ehkä suunnataksesi etelään kohti San Diegoa. 

 

San Diego rantoineen, sen vanha kaupunki ja nähtävyydet, kuten SeaWorld, sijaitsee 193 kilometriä (kahden tunnin ajomatka) etelään kohti Meksikon Baja California -osavaltiota, mutta sinne ei kannata kiirehtää. Los Angelesin ja San Diegon välillä, Interstate-15 poikkeaa kohti uskomattoman hienoa Sierra Nevadaa ja Mojaven aavikkoa. Pidä mielessä, että lounaisosan aavikot voivat olla läkähdyttävän kuumia kesällä. Paras vierailuaika on keväällä, kun ilma on viileämpää. Mutta mihin vuodenaikaan sitten päätätkin matkustaa, tulet antamaan arvoa Alamo-vuokra-autosi ilmastoidulle mukavuudelle.Jos saavut San Franciscoon, pääset tutkimaan yhtä USA:n kiehtovimmista kaupungeista. Paras vierailuaika on syys-lokakuussa, kun sumu on kulkeutunut pois. Aja pitkin Golden Gate -siltaa ja tutki nähtävyyksiä, kuten Union Square, Presidio, Fisherman's Wharf, Chinatown, maailman mutkittelevin katu Lombard St, tai tee venematka Alcatrazin saarelle.

 

San Franciscosta käsin voit vierailla Napa Valleyn viinitehtailla tai katsella hylkeitä, delfiinejä ja jopa valaita vaikuttavalta Big Surin rannikon valtatieltä, joka kulkee pitkin kallioseinämiä Tyynen valtameren tyrskyjen yllä – unohtumaton kokemus!

 

Saadaksesi loistavan tarjouksen, tee autovarauksesi Alamolta tänään.

Miksi Alamo Rent A Car?


 

Kalifornian suosituimmat autonvuokrauskohteet