Autonvuokraus Los Angeles

Miksi Alamo Rent A Car?

 

Luotettava tuote ja yli 40 vuoden kokemus

Ilmainen 24 tunnin tiepalvelu sisältyy hintaan

Ei piilotettuja luottokortti- tai lisämaksuja

Kilpailukykyiset "Fully inclusive" hinnat

Palkittu asiakaspalvelu

Ei peruutusmaksuja

Yli miljoona autoa Pohjois-Amerikassa

Ilmainen lisäkuljettaja vuokratessasi auton Los Angelesissa

 

Jaa ajokokemuksesi Los Angelesissa ilmainen lisäkuljettaja -erikoistarjouksemme avulla.

 

Saat lisäkuljettajan ilmaiseksi, kun varaat Los Angelesin vuokra-auton Alamolta. Alamolla on valikoima edullisia autonvuokrauspaketteja, joten voit valita auton, joka täyttää lomatarpeesi.

 

Los Angeles on täynnään vierailukohteita turisteille, muun muassa Hollywoodin Universal Studiot, Peterson-automuseo, Walt Disney -konserttihalli ja maailmankuulu Hollywood-kyltti. Alamon vuokra-auto antaa sinulle vapauden nähdä tämän maailmankuulun kaupungin nähtävyydet juuri silloin kun haluat. 

Kaikkien Los Angelesin matkojen kulttuurinen kohokohta on aivan varmasti vierailu Getty Center Drivella sijaitsevassa J Paul Getty -museossa. Museo on arkkitehtuurisesti loistava ja sillä on kaunis puutarha. Esillä on useiden hienojen taiteilijoiden töitä, kuten Cezanne, Monet ja Van Gogh.

 

Jos haluat tehdä kävelyretken viehättävässä ympäristössä, voit ajella Venice Canals Walkwaylle. Se sijaitsee 22 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja siellä voit verrytellä jalkojasi rauhallisessa ympäristössä ihaillen samalla kävelykatua reunustavia kauniita taloja. 

 

Lähellä Canals Walkwayta sijaitsee kuuluisa, vaikkakin paljon ruuhkaisempi, Venice Beach. Se on vain 4 kilometriä pitkä kävelykatu eikä siellä ole moottoriliikennettä.   Täällä näet Los Angelesin elämän omalaatuisen puolen katuesiintyjineen, ennustajineen ja taiteilijoineen. 

 

Los Angelesissa on myös loistavia ruokapaikkoja – kalaruokapaikoista suosittelemme Providencea, ja koko perheelle sopii mainiosti Brent's Delissä.

 

Auton vuokraaminen Alamolta on todella joustavaa. Voit noutaa ja palauttaa auton mihin tahansa sinulle sopivista toimipisteistämme. Varaa siis Los Angelesin vuokra-autosi täyttämällä tällä sivulla oleva varauslomake.