Autonvuokraus San Francisco

Miksi Alamo Rent A Car?

 

Luotettava tuote ja yli 40 vuoden kokemus

Ilmainen 24 tunnin tiepalvelu sisältyy hintaan

Ei piilotettuja luottokortti- tai lisämaksuja

Kilpailukykyiset "Fully inclusive" hinnat

Palkittu asiakaspalvelu

Ei peruutusmaksuja

Yli miljoona autoa Pohjois-Amerikassa

Ilmainen lisäkuljettaja vuokratessasi auton San Franciscon konferenssikeskuksessa

 

Jaa ajokokemus ilmainen lisäkuljettaja -erikoistarjouksemme avulla, kun vierailet San Franciscon konferenssikeskuksessa.

 

San Franciscossa vierailevat voivat noutaa Alamon vuokra-auton SFO konferenssikeskuksesta. Alamo tarjoaa laajan valikoiman edullisia autonvuokraustarjouksia paketteina, jotka sisältävät lisäkuljettajan täysin ilmaiseksi. Tarjoamme myös valittavaksesi laajan valikoiman moderneja ajoneuvoja.

Photograph of Golden Gate Bridge shortly after sunset. This is panoramic view of Golden Gate. Bridge is brightly illuminated and located on left side of photograph with colorful sunset sky.
487758912

Yksi San Franciscon kuuluisimmista maamerkeistä on Golden Gate -silta ja voit antaa itsellesi ja muulle seurueellesi elämänne muiston ajamalla sen yli. Toinen mielenkiintoinen paikka ajella kaupungissa vieraillessa on Fisherman's Wharf, joka on tärkeimpiä matkailukohteita yli 10 miljoonalla vuosittaisella vierailijallaan. 

 

Fisherman's Wharfilta on hienot näkymät lahdelle,  siellä on museoita ja matkamuistomyymälöitä, ja tulet huomaamaan, että alueen kalaravintoloissa ruokailu on nautinto. 

 

Muita paikkoja, joihin saatat haluta ajella autollasi ovat Bay Area Discovery -museo, Six Flags Discovery -museo ja Santa Cruz Beach Boardwalk. 

 

Voit tyytyväisenä viettää koko päivän Santa Cruz Boardwalkilla, joka sijaitsee San Franciscon ja Montereyn puolivälissä. Kun näet Giant Dipperin, 1920-luvulta peräisin olevan puisen vuoristoradan, olet varmasti tyytyväinen, että teit ajelun Alamo-vuokra-autollasi. Toisaalla Boardwalkilla on Looff-karuselli, joka on peräisin 1900-luvun alkupuolelta.

 

Palattuasi takaisin kaupunkiin aja alas Embarcaderon rantaan ja käy katsomassa Pier 39:ää. Se on kauppoja kuhiseva paikka, mistä voit ostaa matkamuistoja ja pientä purtavaa, ja sieltä on loistavat näkymät yli San Franciscon lahden.

 

Jos haluat oppia jotakin kaupungin merenkulkuhistoriasta, tee retki San Franciscon Maritime National Historical Park - puistoon, missä voit tutustua 1800-luvulta peräisin oleviin laivoihin.